Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr. af Bil Magasinet + Årets Biler 2017
Skjul

Få 2 nr. af Bil Magasinet
+ Årets Biler 2017
– Spar 219 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
318,90 kr.
99 kr.
I alt 99 kr.
Spar 219 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

Årets Biler 2017

Værdi 179,95 kr.

Årets Biler 2017 er din komplette oversigt over alle nye biler i Danmark.

Uanset om du er bilentusiast, eller du blot har brug for et aktuelt overblik over det danske nybilsmarked her og nu, så er Årets Biler 2017 et uundværligt opslagsværk, der giver indsigt og brugbar information om mere end 1.500 biler i dataarket og mere end 400 biler med fotos og grafikillustration. Som altid i Årets Biler er billeddelen med opdaterede fotos af de nye biler udstyret med helsides artikler, der går mere i dybden med et større udvalg af nye modeller.

Bil Magasinet har udgivet oversigten over nye biler “Årets Biler” siden 1998. Dengang var det en uundværlig oversigt, som gav svar om effekt, bagagerumsstørrelse og en masse andet, samt priser på alle nye biler til salg i Danmark. Det har af gode grunde ikke ændret sig og Årets Biler 2017 er et ligeså omfattende opslagsværk, med nyttig information til bilnørden eller folk, som gerne vil skabe sig et overblik inden de køber ny bil. Men det er også en kilde til inspiration og underholdning, og selvom du sikkert kan finde alle oplysninger om alle biler på nettet – et eller andet sted – så må du ikke snyde dig selv for Året Biler 2017.

 

Andre tilbud fra Bil Magasinet

Se alle tilbud fra Bil Magasinet

Kære abonnent

Bil Magasinet er et fristed for bilinteresserede. Hver måned dyrker vi biler med entusiasme og begejstring og med kritisk tilgang. Vi tester nye biler i alle prisklasser og holder dig opdateret om marked, modeller og merværdi i alt fra nye microbiler til gamle, eksklusive klassikere. Det hele præsenteres med Danmarks bedste bilfotos, pakket ind i flot magasindesign, lige til at lægge på kaffebordet.

Som abonnent får du magasinet i postkassen senest dagen før udgivelsesdagen samt adgang til en digital version og ældre numre. Desuden har du adgang til redaktionen med råd og vejledning. I Moreshop kan du desuden købe gadgets og andet til særlige priser.

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Mikkel Thomsager

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr. af Bil Magasinet
+ Årets Biler 2017

318,90 kr.
99 kr.
I alt 99 kr.
Spar 219 kr.!