Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 nr. af Bil Magasinet + Actionkamera
Skjul

Få 3 nr. af Bil Magasinet
+ Actionkamera
– Spar 659 kr.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
808,85 kr.
149 kr.
+ 49 kr. i porto og eksp. I alt 198 kr.
Spar 659 kr.!
  1. 14 dages fortrydelsesret
  2. Ingen binding

PRO X5-actionkamera

Indfang alle de store øjeblikke med dette smarte FOQUS PRO X5- actionkamera. Kameraet har en cmos-sensor på 1,3 megapixel, 1,7” billedskærm og vejer kun 48 gram. Video og stillbilleder lagres på et MicroSD-kort (medfølger ikke). Understøtter MicroSDHC-kort på op til 32 GB. I pakken får du desuden hjelmfastgørelse, monteringsdel til cykelstyr, hjelmrem, en beskyttelsesskive og en vandtæt beskyttelsesboks i akryl til kameraet. Indbygget opladeligt litiumbatteri, som oplades ved hjælp af et medfølgende USB-kabel.

• Videoopløsning: 720p (AVI)

• Stillbilledeopløsning: 3 MP (1920×1440)

Værdi: 599,00 kr. 

Andre tilbud fra Bil Magasinet

Se alle tilbud fra Bil Magasinet

Kære abonnent

Bil Magasinet er et fristed for bilinteresserede. Hver måned dyrker vi biler med entusiasme og begejstring og med kritisk tilgang. Vi tester nye biler i alle prisklasser og holder dig opdateret om marked, modeller og merværdi i alt fra nye microbiler til gamle, eksklusive klassikere. Det hele præsenteres med Danmarks bedste bilfotos, pakket ind i flot magasindesign, lige til at lægge på kaffebordet.

Som abonnent får du magasinet i postkassen senest dagen før udgivelsesdagen samt adgang til en digital version og ældre numre. Desuden har du adgang til redaktionen med råd og vejledning. I Moreshop kan du desuden købe gadgets og andet til særlige priser.

Med venlig hilsen

Chefredaktør

Mikkel Thomsager

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr. af Bil Magasinet
+ Actionkamera – Spar 659 kr.

808,85 kr.
149 kr.
+ 49 kr. i porto og eksp. I alt 198 kr.
Spar 659 kr.!